Ukens meny Her finner du oversikt over måltider som blir servert. MåltidstidspunktFrokost kl. 09:00Lunsj kl. 12:00/12:30Middag kl. 15:30Kveldsmat kl. 19:00 Uke 19 Ukens meny - uke 19 Uke Dugurd Middag Mandag Yoghurt og banan Pannekaker og suppe Tirsdag Sveler Kjøttboller med grønnsaker Onsdag Spekeskinke og potetsalat Fiskekaker og grønnsakstuing Torsdag Brødskiver med eggesalat Kjøttkaker og ertestuing Fredag Potetsuppe Lasagne med salat Lørdag Kabaret Grøt, spekemat og frukt Søndag Vafler Gryte med potetmos Uke 20 Ukens meny - uke 20 Uke Dugurd Middag Mandag Blomkålsuppe Kokt torsk med gulrot Tirsdag Lomper med ost Fersk kjøtt, løksaus og suppe Onsdag Yoghurt og banan Fiskeboller i hvit saus Torsdag Byggmelsgrøt Kjøttpudding med kålstuing Fredag Spinatsuppe med egg Lapskaus Lørdag Eggerøre med røkelaks Rømmegrøt med spekemat Søndag Loff med molte Steik med tilbehør Uke 21 Ukens meny - uke 21 Uke Dugurd Middag Mandag Skogsoppsuppe Sprøbaktfisk med revet gulrot Tirsdag Bygglunsj Stekte kjøttpølser med makaronistuing Onsdag Brødskiver Fiskegryte Torsdag Aspargessuppe Blomkål-brokkoligrateng Fredag Reker og kokte egg Pastagryte Lørdag Karbonadesmørbrød Grøt, spekemat og frukt Søndag Vafler Kyllingfilet med paprikasaus Uke 22 Ukens meny - uke 22 Uke Dugurd Middag Mandag Tomatsuppe med egg Fiskegrateng med salat Tirsdag Yoghurt og banan Lapskaus Onsdag Lomper med ost Fiskekaker med grønnsakstuing Torsdag Fisk i skjell med reker Lammestek med fløtepoteter Fredag Polarbrød Pizza og salat Lørdag Eggerøre og røkelaks Gryte med ris Søndag Sveler Medisterkaker og surkål Uke 23 Ukens meny - uke 23 Uke Dugurd Middag Mandag Kyllingsuppe Stekt sei med revet gulrot Tirsdag Yoghurt og banan Kål Onsdag Brødskiver Fiskepudding i hvit saus og gulrot Torsdag Sammalt hvetegrøt Frikadeller med grønnsaker Fredag Ostesmørbrød Hakkakjøtt med potetmos Lørdag Medisterkaker i lefse Rømmegrøt og spekemat Søndag Polarbrød Laks med tilbehør Uke 24 Ukens meny - uke 24 Uke Dugurd Middag Mandag Pepperlaks og rømme Oksestek med tilbehør Tirsdag Sveler Kjøttboller med grønnsaker Onsdag Spekeskinke og potetsalat Fiskekaker og grønnsakstuing Torsdag Brødskiver med eggesalat Kjøttkaker med ertestuing Fredag Potetsuppe Lasagne med salat Lørdag Kabaret Grøt, spekemat og frukt Søndag Vafler Gryte med potetmos